Outdoor Medicine

Menu

AWLS - Bunnik April '13

Prijs: € 865

Periode: 21-04-2013 t/m 23-04-2013

Beschikbaar aantal plaatsen: 0 van de 20

Inleiding

De AWLS cursus is ontwikkeld door de Wilderness Medical Society en de Utah School of Medicine in 1997, waar het sindsdien met veel enthousiasme is ontvangen door (para-)medici met een interesse voor wildernis geneeskunde. Zie www.awls.org voor meer info.

Inmiddels is het aanbod van cursussen fors gegroeid wereldwijd, met name in de Verenigde Staten maar ook in Nieuw Zeeland en Afrika.

In April 2012 heeft de eerste AWLS cursus in Nederland plaatsgevonden onder supervisie van Amerikaanse collega’s. De cursus is door deelnemers van diverse specialismen zeer enthousiast ontvangen!
 
De missie van AWLS is het ontwikkelen van competenties van medisch professionals teneinde effectief te kunnen handelen in medische noodsituaties buiten de traditionele medische faciliteiten.
De cursus is bedoeld voor artsen, verpleegkundigen acute zorg en medisch studenten met een interesse voor wildernis geneeskunde, buitensport of expeditie werk. Bovendien zijn alle deelnemers potentiele Fellowship kandidaten van de Academy of Wilderness Medicine.

Voor deze cursus zijn 20 plekken beschikbaar.

Praktische informatie

Curriculum

Sponsoring

Accreditatie

Benefiet

Instructeurs

Programma